Title Image

GA MET ONS MEE OP PAD EN LUISTER NAAR DE PRACHTIGE VERHALEN OVER STEENBERGEN!

De Stadsherauten organiseren iedere laatste zaterdag van de maand van april t/m september een stadswandeling van 13.00 tot 15.00 uur. Dit zijn algemene wandelingen, waarin over de historie en andere spannende verhalen over Steenbergen wordt verteld.

De wandelingen beginnen en eindigen bij het VVV-informatiepunt in de Gummaruskerk. Er wordt een kleine bijdrage gevraagd van € 2,50 per deelnemer. Aanmelden kan bij aanvang van de wandeling of stuur een email naar: stadsherauten2019@gmail.com

EIGEN EXPERTISE

De Stadsherauten hebben ieder een eigen expertise en eigen verhalen, waardoor iedere wandeling anders is. Vaak lopen twee Stadsherauten een wandeling om van elkaar te leren en om elkaar aan te vullen. Dit geeft een aardige dynamiek tijdens de wandeling. U bent van harte welkom om Steenbergen vanuit een historisch perspectief te bekijken!

STAD VOL VERHALEN

Zo zijn er heel wat verhalen die je zullen verrassen. De Stadsherauten vertellen je graag alles over onze prachtige Nassaustad tijdens een stadswandeling. Ga je mee op pad?

INFORMATIEFOLDER

Bij het VVV-informatiepunt in de Gummaruskerk en op andere plekken in de gemeente Steenbergen vind je onze informatiefolder. Hierin kun je alles nog eens rustig na lezen.

Klik HIER om de digitale versie (.pdf) van de informatiefolder te bekijken.